Årshjul for stævner

Nyhedsbrev om årshjul for stævner og aktiviteter i København-Helsingør Stiftskreds 2023-2024

Ungdomskor
Stævner

Kære allesammen

Så blev det sommer og forhåbentlig har i fået afsluttet korsæsonen med nogle skønne koncerter. Bestyrelsen er nu på vej på sommerferie, men inden da skal I lige have en hilsen fra os med lidt inspiration til planlægningen af den kommende sæson.

Årshjul for stævner og workshops:

Som lovet på generalforsamlingen har bestyrelsen lagt en plan! Og den skal gælde de næste mange år, så man trygt kan gå i gang med langtidsplanlægningen. Stævner afholdes som udgangspunkt altid om lørdagen i den angivne uge (med mindre der er tale om et overnatningsstævne, som vil være fra fredag til lørdag).

Årshjulet ser således ud:

Tilmelding:

Der sendes invitation ud via nyhedsbrevet og på korlivs hjemmeside (se under kalender) med link til tilmeldingsformular. Den generelle tilmeldingsfrist til stævnerne vil være en måned før. Den præcise dato vil fremgå under det enkelte stævne. Hvis man tilmelder sit kor før fristen, er man garanteret plads. Det er selvfølgelig altid muligt at tilmelde efter fristen og så håbe på at der er ledige pladser 🙂
Korlederen laver en samlet tilmelding for hele sit kor.

Har man brug for at justere antallet efterfølgende, så skriver man til bestyrelsen på emailadressen kobenhavn-helsingor@korliv.dk

Aldersgrænser:

Aldergrænserne er vejledende (undtagen voice workshop, hvor vi står rimelig fast på den nedre aldersgrænse). Vi har ikke alle samme aldersmæssige opdeling i vores kor, så I må vurdere, hvor jeres kor passer bedst ind.
  
Pris for deltagelse i stævner:

  • 85 kr pr kormedlem
  • Spirekorstævnet i februar dog kun 60 kr/korsanger, da stævnet er lidt kortere end de øvrige stævner.
  • Overnatningsstævner: 150 kr/korsanger
  • Korledere og hjælpere deltager gratis...

Alle er velkomne

Har du ikke været på stævne før? Ja, så skal du da bare se at få tilmeldt dig og dine korbørn, for vi vil så gerne synge med jer!. Stævnerne er for ALLE medlemmer af KORLIV. Kom med 1 eller 25 korsangere. I er lige velkomne uanset niveau, erfaring og antal. Og virker det stadig lidt uoverskueligt at deltage, så er man som korleder altid meget velkomne til at komme forbi til et stævne og se, hvordan det foregår. Vi byder på frokost, kollegialt fællesskab og måske ny inspiration og mon ikke også at der er kaffe på kanden?

Mere info:

Er du stadig lidt usikker? Så ring eller skriv til en af os i bestyrelsen og få vejledning eller bare en snak.

I kan altid finde beskrivelser af stævnerne og link til tilmelding her på siden på korliv.dk under stiftskredse/København-Helsingør Stiftskreds 
 
Korstævner sæson 2023/2024
Her er datoer og tilmeldingslinks på den kommende sæsons korstævner. 
Instruktører og steder kommer på efterhånden som vi får aftalerne på plads.
 
Her kan du se, hvem, der er med i København-Helsingør Stiftskreds` bestyrelse:
KORLIV - folkekirkens kororganisation

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kobenhavn-helsingor@korliv.dk eller ringe til formand Susanne på tlf. 40948511 eller et af de andre bestyrelsesmedlemmer.