Rådgivning

KORLIVs medlemmer har mulighed for at få både personlig og faglig rådgivning - både fra korkonsulenter, coaches og gennem kolleger i KORLIVs korledercaféer rundt om i landet.

Rådgivning

 

Personlig rådgivning

Hvis du har behov for at vende stort og småt med en person, der kender dine udfordringer som korleder, dirigent, organist eller kirkeansat, står vores korkonsulenter til rådighed for sparring og samtale. 

Faglig rådgivning

Er klangen i koret dækket, synger en korsanger for kraftigt, skal du starte et kor, er der sociale spændinger i koret eller har du svært ved at finde det rigtige repertoire til dit kor? Som korledere arbejder man ofte alene. Derfor kan det være en fordel at få faglig sparring eller råd og vejledning til, hvordan man kommer videre.

Som medlem af KORLIV står vores korkonsulenter klar til at vejlede og sparre med dig om faglige spørgsmål. Hvis du har en helt konkret faglig udfordring, kan du få tildelt timer hos en coach, der sætte fokus på netop din faglige udfordring.

Kollegial sparring

Året rundt afholdes der korledercaféer rundt om i landet, hvor korledere kan mødes over en kop kaffe og et tema, der drøftes. Her er der mulighed for at tale med andre korledere i et fagligt fællesskab, og mødes med sin korkonsulent. 

KORLIVs otte kredse afholder også faglige arrangementer og aktiviteter. Hvor og hvornår fremgår af her i kalenderen.

Læs mere om rådgivning

Rådgivning og sparring

Din korkonsulent
Som medlem af KORLIV - folkekirkens kororganisation har du mulighed for at kontakte vores korkonsulenterne, der står til rådighed med råd og vejledning omkring korarbejdet.
Coaching for korledere
Tilbud om vejledning, sparring og faglig udvikling for korlederen i dennes eget kor som et fagligt løft af hverdagen og inspiration til korarbejdet