KORLIVs medlemsfordele

Læs om dine medlemsfordele, tilbud og aktiviteter i KORLIV.

MEDLEMSfordele

Som medlem får du adgang til:

KORLIVs kursuskatalog, der giver adgang til en lang række kurser, uddannelser, stævner, netværksgrupper og andre aktiviteter.

KORLIVs korkonsulenter: KORLIV har tre korkonsulenter rundt i Danmark. I er altid velkomne til at kontakte jeres korkonsulent, der står til rådighed med råd og vejledning om det faglige korarbejde, opstart af kor, samarbejde med kirke eller skole m.m.

KORLIVs stiftskredse: KORLIV - folkekirkens kororganisation er inddelt i lokale kredse, der dækker hele landet. Kredsene står for bl.a. stævner og andre kollegiale aktitiveter. Find din stiftskreds her.

KORLIVs medlemsside indeholder jeres medlemsinformationer, faktureringsadresse og information om jeres kor. Husk at opdatere siden jævnligt, så I får informationer sendt det rigtige sted hen.

Kontingent: Der opkræves kontingent én gang årligt. Kontingentsatserne samt øvrige medlemsvilkår fremgår her på hjemmesiden. 

Kortools: Kortools er en online værktøjskasse til korledere, hvor du får kor- og musikfaglige redskaber, der er lige til at bruge til korprøven. Kortools forventes åben i september 2023.

KORLIVs Nodebibliotek i Løgumkloster - med adgang til korrepertoire på over 15.000 titler med kirkelig kormusik og musikpædagogisk litteratur. Samt adgang til nodebibliotekets studiedage i juni, med gratis overnatning. 

 

MedlemsINFORMATION:

KORLIVs Nyhedsbrev: Hver måned sender vi nyhedsbreve ud om andre nyheder fra korlivet. kurser, stævner, konferencer m.m.

KORLIVs Facebook og Instagram: Følg med på de sociale medier, hvor nyheder, tips, tricks og gode råd til korarbejder postes løbende.

Medlemsbladet KORLIV udkommer to gange om året, og indeholder artikler om ny forskning, nye tiltag i korlivet, arbejdsmiljø m.m.

KORLIV hjemmeside: På www.korliv.dk opsamler vi viden og aktiviteter, der foregår på landsplan. I kan finde oplysninger om organisationens arbejde, finde kontaktoplysninger på frivillige og ansatte.

KORLIV kalender: I kalenderen kan du finde alle aktiviteter i KORLIV på landsplan.

 

Har I spørgsmål til jeres medlemskab eller medlemstilbud, kan I altid ringe eller skrive til sekretariatet.