For medlemmer

Som medlem af KORLIV får du en lang række fordele og løbende information om korlivet i hele landet.

Korrejse

Medlemmer af KORLIV har forskellige medlemsfordele, som du kan læse mere om her på hjemmesiden.

Medlemsfordele

KORLIVs kursuskatalog giver adgang til en lang række kurser, uddannelser, stævner, netværksgrupper og andre aktiviteter.

KORLIVs korkonsulenter: I er altid velkomne til at kontakte jeres korkonsulent, der står til rådighed med råd og vejledning omkring det faglige korarbejde, opstart af kor, samarbejde med kirke eller skole m.m.

KORLIVs stiftskredse: KORLIV - folkekirkens kororganisation er inddelt i lokale kredse. Som medlem bliver I en del af en af de otte stiftskredse. Stiftskredsen arrangerer bl.a. stævner og kurser lokalt. I er altid velkomne til at kontakte stiftskredsen. 

Medlemssiden indeholder jeres medlemsinformationer, faktureringsadresse og information om jeres kor. Husk at opdatere siden jævnligt, så I får informationer sendt det rigtige sted hen.

Kontingent: Der opkræves kontingent én gang årligt. Kontingentsatserne samt øvrige medlemsvilkår fremgår af vores hjemmeside via linket. 

Kortools: Kortools er en online værktøjskasse til korledere, hvor du får kor- og musikfaglige redskaber, der er lige til at bruge til korprøven. Kortools forventes åben i september 2023.

KORLIV puljen: KORLIV modtager løbende kollekt fra kirkerne. Alle indkomne midler fra kollekt går ind i KORLIV puljen, som uddeles til medlemskor, der har behov for hjælp til korrejser, indspilninger, specielle arrangementer og projekter. 

INFORMATION:

KORLIVs Nyhedsbrev: Hver måned sender vi nyhedsbreve ud om andre nyheder fra korlivet. kurser, stævner, konferencer m.m.

KORLIVs Facebook og Instagram: Følg med på de sociale medier, hvor nyheder, tips, tricks og gode råd til korarbejder postes løbende.

Medlemsbladet KORLIV udkommer to gange om året, og indeholder artikler om ny forskning, nye tiltag i korlivet, arbejdsmiljø m.m.

KORLIV hjemmeside: På www.korliv.dk kan I se, hvad der foregår på landsplan. I kan finde oplysninger om organisationens arbejde, finde kontaktoplysninger på frivillige og ansatte.

KORLIV kalender: På korliv.dk kan I finde en kalender over alle aktiviteter i KORLIV på landsplan.