09 aug. 2023

KORTOOLS åbningsworkshops i hele landet

Til september åbner KORLIV for 'Kortools' – korledernes digitale værktøjskasse. Det skal fejres med bobler og workshops i hele landet for alle korledere, organister, sangere og andre med interesse for korledelse og korliv.

Af Karen Bendix
Jonas Klaver PR

LANCERING AF KORTOOLS I HELE LANDET

1. september åbner Kortools - KORLIVs nye digitale værktøjskasse for korledere, organister og alle andre i korlivet. Det skal fejres med workshops i hele landet med bobler og introduktion til, hvordan du kan bruge redskaberne i Kortools.

Jonas Rasmussen, KORLIVs redaktør af Kortools og korkonsulent, tager sammen med de øvrige korkonsulenter rundt i landet med en Kortools-workshop til Aalborg, Aarhus, Odense og København.

På workshoppen præsenterer han, hvordan man bruger Kortools bedst fagligt, gennem en sjov og inspirerende workshop for alle deltagerne med udgangspunkt i den digitale værktøjskasse. 

ALLE ER VELKOMNE!

Workshoppen er for alle med interesse for korledelse og korliv. Både medlemmer, ikke-medlemmer, samarbejdspartnere, korledere, organister og korsangere i hele landet. 

KORLIV serverer bobler og en sandwich undervejs.

Tag din korlederven under armen og tilmeld jer til workshoppen i Aalborg, Aarhus, Odense eller København!

Sæt kryds i kalenderen:

  • Aalborg: Onsdag d. 6. september kl. 10.30-12.30 i Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg
  • Aarhus: Torsdag d. 7. september kl. 10.30-12.30 i Ellevang Kirke, Jellebakken 42, 8240 Risskov
  • Odense: Odense d. 13. september kl. 10.30-12.30 i Bellinge Sognehus, Kirkelundvej 18A, 5250
    Odense SV
  • København: Torsdag d.14. september kl. 10.30-12.30 i Vartov - Grundtvigssalen, Farvergade 27, 1463 København

Yderligere info og i tilmelding til kornord@korliv.dk

Flere nyheder

Positive takter og klare stemmer på KORLIVs årsmøde
Der var god stemning, spændende drøftelser og dejlig korsang på KORLIVs årsmøde, hvor en række nye ansigter blev valgt ind i hovedbestyrelsen.
Syng for Håb og Handling i Odense
Kom og syng alle sange og korsatser til Håb & Handling til lancering af sanghæftet i Odense Domkirke d. 4. februar 2024 kl. 15.
Vær med til kæmpe korfest i Aarhus 2025
I 2025 åbner Aarhus dørene til en kæmpe korfest, når den 6. udgave af European Choir Games & Grand Prix of Nations indtager byen 28. juni – 6. juli 2025.
Korkonsulent med stærk faglighed og gode sociale kompetencer søges!
KORLIV - folkekirkens kororganisation søger en fagligt dygtig korleder til stillingen som Korkonsulent på Sjælland, 10 timer om ugen.
;