09 aug. 2023

KORTOOLS åbningsworkshops i hele landet

Til september åbner KORLIV for 'Kortools' – korledernes digitale værktøjskasse. Det skal fejres med bobler og workshops i hele landet for alle korledere, organister, sangere og andre med interesse for korledelse og korliv.

Af Karen Bendix
Jonas Klaver PR

LANCERING AF KORTOOLS I HELE LANDET

1. september åbner Kortools - KORLIVs nye digitale værktøjskasse for korledere, organister og alle andre i korlivet. Det skal fejres med workshops i hele landet med bobler og introduktion til, hvordan du kan bruge redskaberne i Kortools.

Jonas Rasmussen, KORLIVs redaktør af Kortools og korkonsulent, tager sammen med de øvrige korkonsulenter rundt i landet med en Kortools-workshop til Aalborg, Aarhus, Odense og København.

På workshoppen præsenterer han, hvordan man bruger Kortools bedst fagligt, gennem en sjov og inspirerende workshop for alle deltagerne med udgangspunkt i den digitale værktøjskasse. 

ALLE ER VELKOMNE!

Workshoppen er for alle med interesse for korledelse og korliv. Både medlemmer, ikke-medlemmer, samarbejdspartnere, korledere, organister og korsangere i hele landet. 

KORLIV serverer bobler og en sandwich undervejs.

Tag din korlederven under armen og tilmeld jer til workshoppen i Aalborg, Aarhus, Odense eller København!

Sæt kryds i kalenderen:

  • Aalborg: Onsdag d. 6. september kl. 10.30-12.30 i Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg
  • Aarhus: Torsdag d. 7. september kl. 10.30-12.30 i Ellevang Kirke, Jellebakken 42, 8240 Risskov
  • Odense: Odense d. 13. september kl. 10.30-12.30 i Bellinge Sognehus, Kirkelundvej 18A, 5250
    Odense SV
  • København: Torsdag d.14. september kl. 10.30-12.30 i Vartov - Grundtvigssalen, Farvergade 27, 1463 København

Yderligere info og i tilmelding til kornord@korliv.dk

Flere nyheder

Bliv korleder for demensramte
Du kan nu tilmelde dig Sangens Hus' kursus for korledere i ledelse af demenskor. Kurset udbydes i samarbejde med Alzheimerforeningen og Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi på Aalborg Universitet.
Positive takter og klare stemmer på KORLIVs årsmøde
Der var god stemning, spændende drøftelser og dejlig korsang på KORLIVs årsmøde, hvor en række nye ansigter blev valgt ind i hovedbestyrelsen.
Syng for Håb og Handling i Odense
Kom og syng alle sange og korsatser til Håb & Handling til lancering af sanghæftet i Odense Domkirke d. 4. februar 2024 kl. 15.
Vær med til kæmpe korfest i Aarhus 2025
I 2025 åbner Aarhus dørene til en kæmpe korfest, når den 6. udgave af European Choir Games & Grand Prix of Nations indtager byen 28. juni – 6. juli 2025.
;