13 jun. 2023

Koropvarmning

Koralliancen inviterer korledere fra hele landet til en gratis inspirationsdag som optakt til den nye korsæson, med fokus på KOROPVARMNING

Af Karen Bendix
Tore Vestergaard

Som optakt til den nye korsæson inviterer Koralliancen inviterer korledere fra hele landet til en gratis inspirationsdag med fokus på KOROPVARMNING.

Dagen ledes af to professionelle og superinspirerende korledere Tine Fris-Ronsfeld og Tóra Vestergaard.

I koropvarmning tager vi som korledere mange værktøjer i brug og denne dag vil Tine og Tóra tage jer med i et inspirerende læringsrum med forskellige former for opvarmningsøvelser, så både det fysiske, sociale, vokale og mentale kommer i spil. De vil også arbejde med nogle korsatser undervejs, så der bliver en forbindelse mellem øvelserne og kormusikken, og plads til refleksion.



Om instruktørerne:

Tine Fris-Ronsfeld

Tine Fris-Ronsfeld er professionel sanger, komponist, arrangør og korleder. Hun er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i rytmisk sang og solistuddannet dirigent i rytmisk korledelse med speciale i klang og samklang. Tine er flittig brugt som både instruktør og coach i både Danmark og udland. Hun er dirigent for koret LYT, meddirigent i Vocal Line og sanger i Postyr. Tine har været medudgiver af flere håndbøger om icebreakers og opvarmning - sidst i 2022.

 

Tóra Vestergaard er sanger, korleder, sanglærer og musikpædagog. Hun er kandidat i musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og kandidat i klassisk korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium, foruden den etårige sanguddannelse fra Anne Rosing Sanginstitut. Udover at være instruktør til korfestivaler og workshop-holder for diverse kor, er Tóra dirigent for kammerkoret Staka, Húsakórið og Føroya SymfoniorkesterKor. Foruden sine solo-projekter er Tóra sanger i Dopplers.

TID:

Lørdag d. 19. august kl. 11 - 16.30

STED:

Odense Adresse følger efter tilmelding.

PRIS:

Deltagelse er gratis for medlemmer af Syng, KORLIV, Kor72, DASOM, DSF, Danske Folkekor og Danske Korledere.
Ikke-medlemmer vil blive opkrævet et deltagergebyr på 75 kr.

FORPLEJNING PÅ DAGEN:

Gratis sandwich. Medbring drikke til dagen.

DELTAGELSE OG TILMELDING:

Medlemmer af Koralliancens organisationer har førsteprioritet ved overtegning.

TILMELDING:

Senest d. 15. juni på dette her

Flere nyheder

Positive takter og klare stemmer på KORLIVs årsmøde
Der var god stemning, spændende drøftelser og dejlig korsang på KORLIVs årsmøde, hvor en række nye ansigter blev valgt ind i hovedbestyrelsen.
Syng for Håb og Handling i Odense
Kom og syng alle sange og korsatser til Håb & Handling til lancering af sanghæftet i Odense Domkirke d. 4. februar 2024 kl. 15.
Vær med til kæmpe korfest i Aarhus 2025
I 2025 åbner Aarhus dørene til en kæmpe korfest, når den 6. udgave af European Choir Games & Grand Prix of Nations indtager byen 28. juni – 6. juli 2025.
Korkonsulent med stærk faglighed og gode sociale kompetencer søges!
KORLIV - folkekirkens kororganisation søger en fagligt dygtig korleder til stillingen som Korkonsulent på Sjælland, 10 timer om ugen.
;