Volontør til Norbusang

Bliv volontør til Norbusang Festival! Vær med, hjælp til og få alt betalt.
Norbus Volontør

Har du lyst til at være frivillig hjælper - også kaldet volontør - på Norbusang Festivalen 2024?

Det er en kæmpe oplevelse at hjælpe til i et dejligt fællesskab med andre unge korglade mennesker fra både Danmark og resten af Norden.

Det vil ikke koste dig andet end tid - alt er betalt for volontørerne, og transporten bliver også dækket.

Der vil være en "forweekend" på stævnestedet i Fredericia 1.-3. marts 2024, og volontørerne mødes et døgn før deltagerne ankommer til selve festivalen. I 2024 vil det sige i løbet af tirsdag d. 7. maj til søndag d. 12. maj. Kordeltagerne ankommer onsdag d. 8. maj sen eftermiddag.

Alle volontører fra alle de nordiske lande kommer til forweekenden i Fredericia 1.-3. marts 2024. Her vil I lære hinanden at kende - lære lidt om ligheder og forskelle i bl.a. sprogene, se, hvor vi skal sove/spise/synge/have koncert mv., høre om de opgaver, der venter på jer så I er godt rustet til selve festivalen. Deltagerne overnatter på skoler. Volontører overnatter på hotel!!!

En særlige opgave for volontørerne denne gang bliver, at det er jer, der skal kæde fællesværket sammen, så der er også en musisk/sanglig opgave til jer. Fællesværket er skrevet til lejligheden af Iben Krogsdal og musik af Jakob Lorentzen, så I kan godt glæde jer!

På selve stævnet er deltagerne opdelt i forskellige workshops - og jo flere volontører vi er, jo mere kan hver enkelt volontør også deltage i en workshop.

Er du interesseret, så skriv en mail til heidi.organist@gmail.com

fredag 01. mar. 2024

lørdag 03. feb. 2024

Lokation
Fredericia

Pris for medlemmer
Gratis

PRIS FOR ØVRIGE
Gratis

yderligere information
Tilmelding og yderligere information til heidi.organist@gmail.com