Korkollektivet

Korkollektivet er et kollektiv, hvor korledere får sig et fællesskab med sparring, opmærksomhed og forståelse, samt et sted hvor man kan søge inspiration og få fornyet energi til sit daglige korlederarbejde. Bag Korkollektivet står Liv og Rikke, som begge arbejder med kormusikken på fuldtid.

Liv Kirstine Lund Poulsen
Liv har en kandidat i rytmisk korledelse og sang fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er korleder for flere forskellige kor på forskellige niveauer og i forskellige aldersgrupper i Aalborg og omegn. Hun arbejder og har arbejdet med både børnekor, ungdomskor, vokalgrupper, voksenkor, gospelkor og både klassiske og rytmiske kor. Liv er korleder helt ind i hjertekernen, og hendes passion, engagement og talent er blevet anerkendt mange gange blandt andet med Klaverstemmerens Musikpris i 2020.

Rikke Hestvang Andersen
Rikke er uddannet med en bachelor i Musik og idræt fra Aalborg Universitet, samt en kandidat i korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Kormusikken har fyldt det meste af Rikkes liv siden de tidlige teenageår, og idag arbejder hun udelukkende med kor og fællessang under de forskellige kasketter: Korleder, arrangør, fællessangsleder, kirkesanger og iværksætter. Derudover er Rikke stifter af The Choir Collab, som producerer undervisningsmateriale til korledere internationalt.

Korkollektivet

Det trygge rum
Video
Puls og rytme
Video