Rytmisk korkursus på Kreta

af | 16. september 2018

Kunne du tænke dig at synge i et rytmisk kor i en uge på skønne Kreta med mulighed også for eneundervisning og solosang?
Turen afgår med SAS fra København og Billund Lørdag den 11/5-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 18/5-19 (København) og Søndag 19/5-19 (Billund)

Kurset henvender sig til solister og korsangere gerne med rytmisk sans, som gerne vil mærke glæden ved at synge og udvikle sangen gennem den uge kurset tager. Uanset om man synger på hobbyplan eller mere professionelt, handler det også om at “komme ud over kanten” med sin sang, performance og udstråling, så det indgår også i kurset, der afsluttes med en lille uformel koncert.

Kursets og turens underviserer er Michael Halle, som udover at være turens rejseleder og stå for alt det praktiske, er uddannet sanger i Københavns Drengekor, udover vores korleder og kapelmester Rasmus Hollerup, der til daglig er leder af adskillige velsyngende kor og har 10 års erfaring som korleder og med Bachelor i Almen Musikpædagogik.
 
Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med

eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer, hvor det er påkrævet,samt udgifter til underviser på Male kursus og Rytmisk kor kur

sus.
Hvis det har fanget din interesse kan du læse mere her samt se det praktiske:
De bedste hilsner fra Elenas Grupperejser og Rasmus Hollerup

 

X
X