Frivillig korleder søges!

af | 30. april 2019

Frivillig korleder

Er du en glad, energifyldt korleder, som gerne vil hjælpe en flok borgere med psykiske vanskeligheder til at finde livsglæden og fællesskabet i korsang?

Vi efterlyser en frivillig korleder, som har lyst og mulighed for at stå i spidsen for et kor på vores base i Aktivitets- og Kompetencecentret, Rønnebærvej 19 i Holte.

Du får muligheden for at yde en meningsfuld frivillig indsats og gøre en forskel for en flok mennesker med forskellige psykiske og sociale udfordringer, som gerne vil lave et kor. De af os, der har tidligere erfaring med korsang, har oplevet, hvordan den hjælper os til at genfinde livsglæde og fælleskabsfølelse.

 

Lige nu er vi ca. 14 interesserede – mange af os nybegyndere  i korsammenhæng. Vi forestiller os at mødes en gang om ugen eller hver 14. dag. Repertoiret tænker vi primært skal være lettere rytmiske sange, men gerne lidt blandet.

Aktivitets- og Kompetencecentret tilbyder samvær og aktiviteter for borgere, der er over 18 år, har psykosociale vanskeligheder og bor i Rudersdal Kommune. Vi laver imidlertid i stigende grad også aktiviteter, der er åbne for andre interesserede, og dette vil også være en mulighed i forbindelse med koret.

Hvis du er blevet nysgerrig, og du gerne vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret, vil vi naturligvis tage en snak om forventninger, hvad der kunne passe dig, og hvad der er af behov blandt deltagerne. Du vil desuden få mulighed for at sparre med medarbejder og frivilligkoordinator samt deltage i kurser for frivillige.

Vil du høre mere?

Kontakt venligst Henriette på 72683363

 

 

 

X
X