AIRO SØGER EN 1. ALT💁‍♀️, 2. ALT🙋‍♀️, 1. TENORER🙆‍♂️🙆‍♂️ OG BASSER🙋‍♂️🙋‍♂️!

af | 3. januar 2020

Hejsa! Er du lige flyttet til Århus, og mangler et kor at synge i? Har du brug for udfordring med både improvisation og indstuderede arrangementer? Eller er du typen som nyder at få en lille øl efter hver øvegang? 🎵👩🧑🎵

AIRO er et rytmisk kor dirigeret af Margrethe Debel Christensen, hvis fokus er ligeligt fordelt mellem indstudering af smukke samt mangfoldige korarrangementer og VOPA (en form for korimprovisation over indstuderede eller spontane melodier). Vi gør også meget for at være et socialt kor, så udover at synge med os, vil du også være en del af et socialt fællesskab, hvor der bliver drukket fyraftensøl og arrangeret fester i løbet af hvert semester. Vi er i øjeblikket 22 sangere i koret, som godt kunne trænge til flere mænd, der kan synge vores 14 dejlige kvinder op. Derudover søger vi en 1. alt, samt en 2. alt.

Vi øver hver torsdag på musikkonservatoriet fra kl. 18.00-20.00 i lokale 222. Første øver er torsdag den 30. januar. Hvis du kunne være interesseret i at være med, kan du kontakte Esben på esbenmahler@gmail.com for yderligere information. Vi holder optagelsesprøver om aftenen den 15. og 16. januar.

Kontakt os senest den 12. januar. Kontingent pr. semester er 600 kr.

⭐️⭐️Vi glæder os til at høre fra dig!⭐️⭐️

X
X