10. januar 2023

Nyhedsbrev december 2022

Indkaldelse til generalforsamling, Inspirationsdag med Siri Myggen samt spirekorstævne

Inspirationsdag med Siri Myggen og generalforsamling 20. januar kl. 10-14

Kom til årets hyggeligste generalforsamling i Frihavnskirken, fredag d. 20. januar kl. 10-14

Stiftskredsen byder på en spændende smagsprøve på Vocal Painting med Siri Myggen, lækker frokost og en uformel generalforsamling, hvor du bla. kan høre om planerne for det kommende år og komme med ønsker til bestyrelsen.

Der er altid plads til nye medlemmer i vores bestyrelse, så har du lyst til at være med til at få ideer til gode og inspirerende arrangementer for vores stiftskreds, så tøv ikke med at ringe til en af os og høre lidt mere om, hvad vi går og laver. Ring f.eks til Susanne på tlf: 40948511 Du kan også bare melde dig tll generalforsamlingen.

KOM og bliv inspireret af Siri og ha`en hyggelig dag i selskab med med gode korlederkollegaer. Det er ganske gratis og der er garanti for hyggeligt samvær!Dagsordenen finder du længere nede i teksten.

Sæt et stort kryds i kalenderen og meld dig til ved at sende en mail til kobenhavn-helsingor@korliv.dk helst inden d. 10. januar og gerne hurtigst muligt.

Frihavnskirken Willemoesgade 68, 2100 København
 
Indkaldelse til generalforsamling i København-Helsingør Stiftskreds

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN IFLG. VEDTÆGTERNE1. Valg af dirigent.2. Godkendelse af beretning fra kredsformanden.3. Godkendelse af kredsens reviderede regnskab.4. Forslag fra hovedbestyrelsen, kredsbestyrelsen og medlemmerne.5. Valg af kredsbestyrelse. På valg i år (for 2 år): Louise Munch, Anne-Terese Sales og Anja Haven. Anne-Terese ønsker ikke genvalg. Louise og Anja modtager gerne genvalg. Som suppleant er Marlene Lollike på valg hvert år.Susanne Østergaard og Eja Kruse Scharling blev valgt sidste år og er derfor ikke på valg i år..Til generalforsamlingen er der mulighed for at opstille yderligere kandidater. Der kan sagtens være flere medlemmer i bestyrelsen, så vi opfordrer alle, der er intereserede, til at stille op.6. Behandling af forslag fra kredsen til repræsentantskabet/hovedbestyrelsen. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.7. Valg af repræsentantskabsmedlemmer samt 2 stedfortrædere for disse. • Vi har i kredsen ca. 70 kirker repræsenteret, så vi må sende 7 repræsentanter af sted med stemmeret til repræsentantskabsmødet.8. Opstilling af kandidater til hovedbestyrelsen, jf.§ 79. Valg af revisor. 10. Evt

 
Spirekorstævne i Sorgenfri Kirke Lørdag d. 28. januar 

KUN FÅ PLADSER TILBAGE - Skriv til kobenhavn-helsingor@korliv.dk og hør om der kan blive plads til jer.

Instruktør: Mie Rank BrunbergStart: 28. januar 2023 10:00Slut: 28. januar 2023 14:00 (forældrekoncert kl. 13.30)Sted: Sorgenfri Kirke

En sjov og inspirerende dag for Spirekor i selskab med Mie Rank Brunberg. Der vil bla.(men ike kun) blive arbejdet med satser fra Mies udgivelse: Hvirvler, så har du den på hylden derhjemme, så tag den gerne med.

Husk madpakke og drikkelse til frokost. Der vil være saft, frugt og snacks til pauserne.

Pris: 65 kr pr. deltagende korsanger (korleder deltager uden betaling)

Korledere uden deltagende sangere er meget velkomne. Kom og få lidt ny inspiration og mød andre korledere fra dit område. Vi byder på frokost til alle korledere. Giv gerne et praj på forhånd, så vi får købt nok mad.