Spirekorstævne

0.-2. klasse (ca.)

Start: 21. maj 2022 10:00
Slut: 21. maj 2022 14:30

Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby, København

Sangparate spirekorsangere synger sange 21. maj 2022

En flok af sangparate spirekorsangere samles fra forskellige kirker og synger sange denne dag. Flere sange er dugfriske sange, andre er lidt ældre sange, men de er alle skrevet af instruktøren Thomas Lennert. Nogle handler om tiden vi er i og handler om solskin og is. Andre ser lidt frem i kirkeåret og handler om kommende søn- og helligdage.

Kom med alle jeres spirekor og vær med til en sjov og inspirerende dag med Thomas Lennert ved roret.

Husk madpakke og drikkelse til frokost. Der vil være saft, frugt og snacks til pauserne.

Vi slutter dagen med en uhøjtidelig koncert for forældre mm. kl. 14.00

Pris: 60 kr pr. deltagende korsanger (korleder deltager uden betaling)

Korledere uden deltagende sangere er meget velkomne. Kom og få lidt ny inspiration og mød andre korledere fra dit område. Vi byder på frokost til alle korledere.

Tilmelding her
(NB: Det har tidligere fejlagtigt fremgået af tilmeldingen, at stævnet var i Jægersborg Kirke. Det rigtige sted er Johannes Døbers Kirke i Valby) 

Betaling: Efter tilmelding fremsendes regning med betalingsinfo

Tilmeldingsfrist: 1. maj

 

Hvad er et spirekorstævne?

Spirekorstævne er en dag fuld af musik, hvor alle spirekorbørn i vores stiftskreds er inviterede til at komme og synge sammen og opleve det store brus af mange stemmer. Samtidig er det en dag, hvor I som korledere kan hente ny inspiration ved at se på, lytte til og reflektere over det arbejde, vores udvalgte instruktør laver med børnene. Korlederne får tekster og noder med hjem fra stævnet, så de indstuderede sange er lige til at synge derhjemme også.

Dagen sluttes med en værkstedskoncert kl. 14, hvor forældre m.fl. kan komme og lytte begejstret til deres dygtige børn.

Hvad får spirerne ud af det?

En ordentlig én på opleveren, frem for alt. En super-hyggelig dag med tid til sang, leg i pauserne, møde nye venner, opleve suset ved at være mange, der synger sammen, møde en anden korleder, der måske laver andre øvelser og siger tingene på en lidt anden måde, end man er vandt til. Og så ikke mindst glæden ved at synge en flot afslutningskoncert for forældre og bedsteforældre.

Hvad forventes der af korlederen?

Vi forventer, at du eller en eller to ansvarlige forældre møder op med nogle glade børn - få eller mange og nyder en hyggelig dag sammen med andre korledere. DU forventes at lade din madpakke ligge derhjemme, for vi byder på frokost til korlederne og der vil også være kaffe på kanden hele dagen :) Din opgave i løbet af dagen er at hjælpe dine korbørn, hvis de har brug for det (hvor er toilettet, jeg savner min hund osv) og ellers bare sænke skuldrene og lade instruktøren om arbejdet.

Hvem sørger for alt det praktiske - indkøb, lokaler, kontrakter osv?

Det gør vi i bestyrelsen i stiftskredsen. Vi står for at lave aftaler med instruktør og akkompagnatør, køber ind til frugt, saft og kiks til pauserne og frokost til korlederne og laver aftaler med kirker om lån af lokaler. Vi sørger også for at der bliver kopieret tekster og noder, stillet stole op til børnene og for at rydde op igen bagefter (det må man selvfølgelig meget gerne hjælpe med), så lokalerne ser ud som da vi kom. Nemt. ikk?