MEGASTÆVNE

Stævne for Spirekor og børnekor

Start: 18. marts 2023 10:00
Slut: 18. marts 2023 15:00

Sct. Peders Kirke
Fabersvej 45
8900 Randers

Kom til MEGASTÆVNE i Sct. Peders Kirke i Randers
Fabersvej 48, 8900 Randers
Stævne for Spirekor og Børnekor
18. marts 10.00-15.00 (afsluttende koncert kl 14.00)

TILMELDINGSFRIST: 7. marts, til Brian, b_stenger_poulsen@hotmail.com

Pris: 75,- kr pr deltagende sanger
Korlederen sørger for tilmelding og samlet betaling for stævnedeltagelse
Beløbet indsættes på Korliv Aarhus' konto: Reg. nr. 9388 Kontonummer: 0001110314

Spirekor 0.-2. klasse
Instruktør: Thomas H. Lennert

Spirekoret bliver i dag instrueret af Thomas Lennert. Han har skrevet musik til radio- og tv-jingler, skole-kirke-sange, skole-sange, musik for ligestemmigt og blandet kor, orgel  og musik for 5 biler. Men det er spirekorsange Thomas har med på stævnet i Sct. Peders Kirke i Randers. Sange der er for sjov og til korprøven – og sange der kan bruges til pinse og påske og generelt i kirkeåret. Flere af sangene er nye(re) og enkelte er ”klassikere” fra ”Kom tral med mig” og andre af Thomas’ udgivelser for spire- og børnekor.

Til daglig er Thomas organist i Hornslet kirke og korleder for kirkens spire-, børne-, ungdoms- og voksenkor. Her har han været ansat i godt 14 år. Han er uddannet organist med PO fra Vestervig kirkemusikskole og AM’er fra Det Jyske Musikkonservatorium. Thomas har været korleder for mange forskellige kor siden 1985 og blev ansat i folkekirken i 1981 – som bas i Sct. Clemens kirkes kor med en fortid som alt i Randers Realskoles Pigekor.

 

Børnekor 3.-6. klasse
Instruktør: Anne Lise Quorning

Anne Lise Quorning arbejder til daglig som organist og korleder ved Fredenskirken, Viby/Århus, hvor hun har opbygget et sprudlende korliv bestående af Spire-, Junior-, Teen- og Pigekor samt Kantori. Anne Lise synger med Børnehaver og skoler, laver ”Morgensang for de yngste” og fællessang for alle sangglade – både ”ude” og hjemme i Fredenskirken.

Siden august 2022, har Anne Lise været dirigent for det rytmiske kor ”Spicy Voices”, Thorsø.

Herudover underviser Anne Lise på Børnekor Akademiet i Aarhus og bliver også flittigt brugt som instruktør på større korstævner og kurser indenfor både kirke, skole og Højskole.

Anne Lise har lagt mange frivillige kræfter i kororganisationer og udvalg – for at styrke det fundament, der bygger bro mellem sangen, sangerne og dem, der faciliterer sangen.

Anne Lises hjerte banker stærkere end nogensinde for at sprede sangglæde – og målgruppen er stor: lige fra de helt små børn til de ældste. Sangen foregår på de udøvendes præmisser – og her kommer Anne Lises velfunderede værktøjskasse i brug. Det vigtigste værktøj er, at alle har det godt, er engagerede, at der er flow - og god musik, der kommer fra hjertet.