Spire og Børnekorsstævne

Instruktør Anja Haven

Start: 11. februar 2023 10:00
Slut: 11. februar 2023 14:30

Ansgar kirke

Vesterbro 1 A

9000 aalborg

Anja Haven fortæller om sig selv:

Min store passion er musik for og ikke mindst med børn! Efter at have taget en Bachelor i Musikvidenskab ved Københavns Universitet i 2012, underviste jeg i et par år på forskellige skoler, musikskoler og i Det Danske Drengekor mfl. Jeg fandt ud af, at jeg brænder for undervisning af børn og besluttede mig derfor for at søge ind på Syddansk Musikkonservatorium for at tage en Kandidat i Musikpædagogisk Brobygning og Børnekorledelse. I juni 2017 afsluttede jeg min kandidatuddannelse.

At lave børnekor er noget af det sjoveste, jeg ved! Det er fantastisk at stå foran en gruppe børn og unge og mærke, hvad musikken kan! Jeg går meget op i at vi skal bruge vores kroppe når vi varmer op og synger og jeg laver mange fysiske rytme- og musiklege.

En anbefaling: ”Tak for et helt fantastisk korstævne for alle spirerne. Hvor var det bare en fornøjelse at møde dig og se dig arbejde med børnene. Du har en vidunderlig udstråling og et skønt flow i din undervisning. Og dit sangvalg er bare lige mig. Mine spirebørn havde en skøn dag!”

Susanne Østergaard, Lillerød kirkes korskole

Det bliver helt sikkert en skøn dag for vores mindste sangere i selskab med Anja Haven.

målgruppe: 0.-5. klasse

pris: 100 kr. pr. sanger

s.u.: fredag d. 10. januar

tilmelding: fuknordbladet@gmail.com

(skriv venligst hvor mange fra hver klassetrin du kommer med)

husk: medbring selv madpakke

Betaling

Beløb overføres til konto 7457 1205686

VIGTIGT Mærk med “Spire og Børnekor”