Korliv.dk vil gerne dække HELE Danmark. Lige nu mangler vi især disse byer og områder:
Odense, Esbjerg, Roskilde, Svendborg, Herning, Trekantsområdet, Thisted, Haderslev, Mariager, Sønderborg – og resten af Danmark!

Har du mod på at indgå i et sejt frivilligteam og arbejde for korsangen i Danmark? Kontakt os!

Povl Barkler

Povl Barkler

København

Med en start i amatørteater i Odense har jeg sunget i kor siden 1985. Først i Odense, siden i Århus, Vejle og København. Jeg synger nu i Rockkoret, hvor jeg også sidder i bestyrelsen. Jeg synger, fordi stemmen er det instrument, jeg behersker. Jeg er især begejstret for moderne a cappella musik – såsom Postyr, The Swingles, Tuuletar og Home Free – og går til mange koncerter.
Louise Uttrup

Louise Uttrup

Aalborg

Jeg hedder Louise Uttrup, har en kandidat i musikvidenskab og er VILD med kor. Jeg har altid sunget i kor og er draget af muligheden for at udtrykke mig kreativt sammen med andre. Særligt at mærke følelsen af fællesskab og den boblende glæde i maven når alt går op i en højere enhed, er noget jeg synes alle skal have muligheden for at opsøge og opleve gennem blandt andet kor. Derfor skal alle kunne finde de forskellige kor i Danmark, opsøge koncerter og læse om det danske korliv på én samlet platform. Dette arbejder jeg for som frivillig på korliv.dk.
Rasmus Hollerup

Rasmus Hollerup

København

Mit navn er Rasmus Hollerup, og jeg er til dagligt korleder i København. Jeg har en bachelor i Almen Musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium med både rytmisk og klassisk kor som hovedfag. Jeg er frivillig på korliv.dk, fordi kor er mega fedt! Derfor skal alle mennesker have mulighed for at synge i kor, samt opleve korkoncerter i hele Danmark.
Liv Lund Poulsen

Liv Lund Poulsen

Aalborg

Jeg hedder Liv, kommer fra Aalborg, hvor jeg studerer rytmisk korledelse og sang ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har altid været glad for at synge i kor, og efter jeg er blevet voksen, har jeg nu også fået lysten til at leve af at være både korsanger og korleder. Kor giver mig en glæde, som intet andet kan, for det at synge sammen med andre, skabe noget sammen og fylde et rum med musik, er som terapi for mig. Korliv er med til at styrke det musikalske fællesskab, som jeg synes, at vi skal holde fast i, og derfor er jeg stolt af at være en del af den gruppe, der skal hjælpe korsangere med at finde det kor, der passer allerbedst til netop dem samt at skabe et netværk for korledere, der kan lære meget af hinanden.
X
X