Byer som Korliv.dk dækker i øjeblikket

Aarhus

 

Byer som Korliv.dk gerne vil dække snarest

København
Odense
Aalborg
Esbjerg
Roskilde
Svendborg
Herning
Trekantsområdet
Thisted
Haderslev
Mariager
Sønderborg
– og resten af Danmark!

Korliv.dk til din by!

– Bliv frivillig!

Hvad kræver det af mig som frivillig?
Der vil unægteligt være en del arbejde i at få Korliv.dk op at køre, men langt det meste arbejde ligger i starten. Derefter er der administrative opgaver som skal løses efterhånden som de tikker ind i mailboksen. Det er en stor fordel hvis du på forhånd er bekendt med WordPress, men ikke et krav.

Startfasen
Der skal bygges et katalog over alle kor i din by med så mange oplysninger som muligt: Navn, korleders navn, øvetid, øvested, pris, max og min. alder osv.
Dette kan gøres i Excel eller lign. program.
Derudover skal koncertkalenderen for byen sættes i gang, og selvom det på sigt skal foregå med brugergeneret indhold, så er det vigtigt at den frivillige i den første tid holder skarpt øje med at kalenderen er opdateret.

Løbende opgaver
Når byen er oprettet som Korliv-by vil der løbende komme mails fra brugere som man må forholde sig til. Rettelser i oplysninger er den mest tidskrævende opgave.

Andre opgaver
Alt efter engagement vil det også være muligt at bidrage til artikler, nyheder, opslagstavlen og andet indhold på siden.

Hvis alt dette lyder interessant, så kontakt Korliv.dk! For de større byer vil man kunne oprette små frivillig-teams så man ikke står alene med opgaven.

 

 

X
X