Ungdomslederkursus - sommer

Få stærke leder-kompetencer som ungdomsleder

Sommermodulet er for alle, der ønsker kompetencer som ungdomsleder i et større samfundsmæssigt perspektiv og som del af organisationen KORLIV og VILROK – KORLIVs unge stemmer. Vi arbejder med ungdomslederansvar i korfællesskaber som  KORLIVs sommerskole og som del af en organisation og et bæredygtigt samfund.

Fredag eftermiddag deler Tine Ohrt sin værktøjskasse med musikalske lege og icebreakers til at skabe et trygt og inkluderende fællesskab. Fredag aften er det tid til refleksion, når der er workshop med korleder Anne Lise Quorning om lederegenskaber og lederroller. Herefter er der aftenhygge, bål og ’glamping’ i højskolens kæmpetelte.

Lørdag formiddag giver VILROK – KORLIVs unge stemmer plads til drømme og ideer til organisationsarbejde med de unges rolle og engagement sammen med en anden organisation.  

Lørdag eftermiddag undersøger ungdomslederne ’det gode fællesskab’ med filosof og højskolelærer Emil Hageman Christensen med udgangspunkt i filosofi og bæredygtighed.

Som ungdomsleder kan du efter sommermodulet deltage i KORLIVs Sommerskole og bruge dine lederkompetencer i sommerskolefællesskabet.

fredag 21. jul. 2023

lørdag 22. jul. 2023

Lokation
Løgumkloster Højskole

Pris for medlemmer
Det er gratis at deltage! Du kan tilmelde dig begge moduler samlet eller enkeltvis - og senest 20 dage før kursusstart. Bemærk, at der er et no-show gebyr på 500 kr., hvis man melder fra efter tilmeldingsfristen.

yderligere information
DELTAGERE
UngdomslederKurset er et af KORLIVs medlemstilbud for unge mellem 16-29 år. For at deltage i kurset skal du eller dit kor være medlem. Der er 12 pladser, som tildeles efter først-til-mølle princippet. UngdomslederKurset afsluttes med et kursusbevis, som du kan bruge på dit CV.

TILMELDING
Send mail med navn, adresse, telefon + mail til Anne Lise Quorning på alq@fredenskirken.dk.

Forårsmodulet: frist senest 20. februar 2023.
Sommermodulet: frist senest 1. juli 2023

KONTAKT
Skriv eller ring til Anne Lise Quorning på alq@fredenskirken.dk / 51 24 47 54