Vokalgruppen Harperne

Vokalgruppen Harperne

Dirigent

Øvested

Adresse

Webside eller Facebookside

Vokalgruppen Harperne kunne i 2017 fejre 25-års jubilæum, hvilket blev markeret med en koncert i Helsingør Theater i Den Gamle By.
Vokalgruppen har rødder tilbage til Århus Folkemusikskole, og der er stadig medlemmer i koret fra dengang, Det er blandt andet det, der gør vores gruppe så unik.

I 1992 kom vi til at hedde Vokalgruppen Harperne, og i dag er vi en lille flok friske og ambitiøse kvinder med en god portion humor, som også det tvetydige navn ”harpe” antyder. Vi giver blandt andet koncerter ved forskellige events i Aarhus, fx medvirkede vi ved det gigantiske åbningsarrangement af Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad.

I 2010 medvirkede Vokalgruppen Harperne i uropførelsen af aarhuskomponisterne Tove Lind & Tommy Jervidals musicaloratorium ”Guds Gøgler – Frans Assisi” i Musikhuset Aarhus,
og i efteråret 2013 drog vokalgruppen på koncertturné med selvsamme oratorium til Frans’ hjemby, Assisi. Jesper Lundgaard var hovedrolleindehaver som den livsglade munk.
Det var en kæmpe oplevelse for os at være i den næsten spirituelle stemning, der var i middelalderbyen.
Vokalgruppen Harperne har også gennem flere år medvirket ved koncerter i udlandet i blandt andet Goslar i Harzen og i Wien.

Vores superdygtige og anerkendte dirigent, Allan Dahl Hansen, er uddannet pianist og arrangør fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har været kapelmester, arrangør og pianist ved Den Jyske Operas opsætning af ”Jul på slottet” i 2007-2012 og på alle forestillinger hos operakompagniet Figaros de sidste mange år. Han arbejder som pianist og repetitør ved blandt andet Aalborg, Odense og Aarhus Teater og hos Musical Silkeborg og kor og solister i mange andre forskellige musikalske sammenhænge.

maj

Ingen koncerter

juni

Ingen koncerter

juli

Ingen koncerter

Minimum alder

Optagelsesprøver

Maksimum alder

Pris pr. halvår

Er oplysningerne mangelfulde eller forkerte?

X
X