Akademisk Kor Århus

Akademisk Kor Århus

Dirigent

Øvested

Adresse

Webside eller Facebookside

Akademisk Kor Århus blev dannet i 1985 og dirigeres i dag af Jonas Rasmussen. Koret består af 30 sangere i alderen 20-35 år med tilknytning til musiklivet omkring Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium.
Akademisk Kor Århus er et professionelt arbejdende, klassisk amatørkor. Vi ser det som vores fornemste opgave at formidle glæden ved musikken til publikum, og hvert år synger vi omkring 15 koncerter, deltager i konkurrencer, orkesterprojekter og turnerer i udlandet. De sidste 10 år har vi besøgt Canada, Ungarn, Kina, Tyskland, Spanien, Østrig, Sverige, Norge, USA, England og Italien.
I 2015 vandt vi den prestigefyldte konkurrence Musica Sacra a Roma i Rom. Den internationale anerkendelse, vi fik i den forbindelse, har i helt særlig grad styrket vores ønske om at formidle musikkens vidunderlige verden til et bredt publikum.
Korets repertoire koncentrerer sig især om den nyere danske og nordiske kormusik, men vi arbejder også med en bred vifte af genrer fra renæssancens stringente, polyfone musik over den intense, følelsesladede romantik til uropførelser af værker af moderne danske komponister.

maj

Ingen koncerter

juni

Ingen koncerter

juli

Ingen koncerter

Øvedag

Genre

Minimum alder

Optagelsesprøver

Maksimum alder

Pris pr. halvår

Er oplysningerne mangelfulde eller forkerte?

X
X