Coaching for korledere

Savner du et skub i dit korarbejde? Nye øjne eller inspiration? Måske er det et besøg af en coach, der skal til!

Et unikt tilbud til alle medlemmer af KORLIV - Folkekirkens Kororganisation!

Coachingordningen er et tilbud til korlederen om vejledning og sparring, med henblik på at hjælpe med et løft af hverdagen samt inspiration til arbejdet.

Som korleder definerer du dét emne og område, som optager dig. Coachen, som kommer på besøg, vil være en højt kvalificeret fagperson med erfaring indenfor netop det emne, som er aktuelt for dig. Du og din lokale korkonsulent finder sammen frem til, hvem der kunne være den helt rigtige coach for dig. Måske har du selv et præcist ønske om en bestemt coach – måske én du kender og føler dig tryg ved. Honorar til coachen betales af KORLIV.

Emner for forløbet kunne være: 

Sang/det vokale arbejde – stemmetræning i koret – hørelære/teori i korprøven – repertoire og inddragelse af gudstjenestelære – didaktik/hvordan bygger jeg undervisningen op – ledelse og roller/ hvordan opbygger og fastholder jeg min rolle eller autoritet – direktionsteknik  

Hvis dette har vakt interesse, så kontakt din korkonsulent – og I aftaler nærmere om coach-forløbet. Der bevilges normalt ét besøg af coachen i første omgang. Efter dette besøg kan du og din coach evt. blive enige om, at det vil være relevant med 2. og 3. besøg af coachen, som du herefter kan ansøge om. Ved 2. og 3. besøg betaler Folkekirkens Ungdomskor halvdelen af honoraret. Den anden halvdel skal betales af det lokale menighedsråd, efter henvendelse fra dig som korleder. Ved alle coachbesøg betaler menighedsrådet coachens transport/kørsel.

Coachordningen retter sig mod korlederens arbejde og er således ikke besøg af en gæsteinstruktør for koret. Har du brug for at se andre korledere og instruktører i ’aktion’, anbefaler vi kredsenes inspirerende korstævner eller deltagelse i korlederkurserne.

Download flyer