U-CAMP

Læs om corona og Sommerskolen/U-Camp

3-DAGES UNGDOMSLEDERKURSUS FOR UNGE I ALDEREN 16-22 ÅR

TORSDAG DEN 23. JULI TIL – LØRDAG DEN 25. JULI 2020
ORKESTEREFTERSKOLEN, BISGÅRDMARK 18, 7500 HOLSTEBRO

Download flyer om U-Camp


Hvordan fungerer en organisation, og hvordan leder man et projekt? Lær om samarbejde og teambuilding, få kursus i førstehjælp og kom på pilgrimsvandring. Gennem debat og gruppearbejde sætter vi fokus på kommunikation, ansvar, tillid, tolerance og respekt. Alt det der skal til for at blive en god ungdomsleder.

På tredjedagen deltager alle i FUK’s Ungekonference, hvor man kan dele erfaringer, drøfte visioner og netværke. Sidst på dagen bliver ungdomslederne klædt på til at tage medansvar for Folkekirkens Ungdomskors Sommerskole.

Som ungdomsleder kan du stadig deltage i Sommerskolens øvrige program – men du har ekstra opgaver og mere ansvar. Sommerskolen er et 6-dages kursus med undervisning for cirka 75 unge korsangere og organister (13-29 år) og 15 voksne korledere. Læs mere om Sommerskolen

Underviserne på U-Camp:

Frederik Oxlund, elev på Politiskolen og tidl. leder af slædepatruljen Sirius’ forskole
Anne Lise Quorning, korleder, organist og kursusleder på FUK’s sommerskole
Kristine Vad, korkonsulent og kursusleder på FUK’s sommerskole

Det er gratis at deltage. Der er 12 pladser, som uddeles efter først-til-mølle princippet. Du tilmelder dig ved at kontakte Kontakt Anne Lise Quorning, alq@fredenskirken.dk, 51 24 47 54.

Sidste frist for tilmelding er 15. maj 2020

Download en flyer om U-Camp

U-CAMP er et af Folkekirkens Ungdomskors medlemstilbud. Du kan derfor kun deltage i kurset, hvis dit kor eller du selv er medlem. Du kan godt deltage i U-CAMP, selvom du ikke skal på Sommerskolen, men ved at tilmelde dig Sommerskolen har du fortrinsret til U-CAMP fremfor dem, der ikke er tilmeldt Sommerskolen.