Studiedage ved Nodebiblioteket

(OBS kurset er afholdt!) 10.-21. juni 2019

Igen i år har alle korledere i Folkekirkens Ungdomskor mulighed for at komme gratis på Studiedage ved Nodebiblioteket i Løgumkloster, når Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter stiller deres skønne studieværelser/lejligheder frit til rådighed fra d. 10.-21.6.2019.

Studiedagene er en fantastisk mulighed for i nogle dage at fordybe sig i korrepertoiret til den kommende sæson – og også metodik, salmer, liturgi og korledelse, for biblioteket rummer nemlig andet og mere end kornoder.

Ved Studiedagene står bibliotekar Helle Kjeldsen og faglig konsulent Gitte Preussler klar til at hjælpe med råd og vejledning i forhold til specifikke søgninger og brug af databaserne. Ønsker man hjælp til valg af repertoire til særlige temaer, søndage eller ud fra sværhedsgrad, er der også mulighed for det, så skal man bare gøre opmærksom på det ved tilmeldingen eller inden ankomst.

Man bor i skønne omgivelser, og der er køkkenfaciliteter i forbindelse med værelserne, så man selv kan lave mad. Man kan også spise på Løgumkloster Refugium – det koster 65 kr. for morgenmad, 130 kr. for frokost og 135 kr. for aftensmad. Værelserne fordeles efter først til mølle-princippet. Tilmelding faglig konsulent Gitte Preussler: nodebiblioteket@fuk.dk

Kan man ikke finde tid til at opholde sig i flere dage på Nodebiblioteket, er man også velkommen en enkelt dag. Det gælder både under Studiedagene og på andre tider af året. Men den største faglige inspiration får man bestemt ved et ophold, der også omfatter hyggeligt samvær og faglig sparring med de øvrige korledere – fra tidlig morgen til sen aften, som man måtte ønske det.