Velkommen på Sommerskolen i 2020!

Læs om corona og Sommerskolen

 


SØNDAG DEN 26. JULI TIL LØRDAG DEN 1. AUGUST 2020
ORKESTEREFTERSKOLEN, BISGÅRDMARK 18, 7500 HOLSTEBRO

 

Her kan du tilmelde dig (vi anbefaler at man bruger Chrome som browser). OBS: Frist for tilmelding og betaling er 15. maj 2020.

Download en folder om Sommerskolen 2020.

Læs også om U-Camp, et særligt tilbud til unge, der gerne vil være bedre ungdomsledere. U-Camp ligger i dagene op til Sommerskolen, så det er muligt at deltage i både camp og stævne og afprøve sine nye kompetencer.


HVAD ER SOMMERSKOLEN?

Sommerskolen er ét af Folkekirkens Ungdomskors mest elskede tilbud. Det er en helt fantastisk stemning, der indfinder sig, når 60 unge sangere og 20 korledere arbejder passioneret med god musik i seks dage og nætter – hver for sig, på tværs og i samlet flok.

I 2020 præsenterer vi en spændende udvidelse på den traditionsrige sommerskole, når Folkekirkens Ungdomskor indgår i et nært samarbejde med Orgelklubben. Vi kan derfor som noget helt nyt udbyde en ORGELLINJE for unge organister m/k 13-29 år, som vil modtage soloundervisning, holdundervisning med andre organister og i fag på tværs. Desuden er der de to eksisterende linjer:

KORLEDERLINJEN (korledere på alle niveauer, der ønsker faglig fordybelse, ny inspiration og kollegialt samvær).

SANGERLINJEN (sangere m/k 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor).

Sommerskolen 2020 byder på endnu et spændende samarbejde, når vi flytter til nye rammer på OrkesterEfterskolen, der har alle de instrumenter og musikalske rammer, som en sommerskole kan drømme om. Så I kan godt glæde jer – det bliver en helt fantastisk uge!

Se en video fra Sommerskolen 2019 her

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Som sanger eller ung organist kan du tage på Sommerskolen selv eller med andre fra dit kor eller din orgelklub, og som korleder kan du komme med eller uden sangere – præcis som det passer dig. På Sommerskolen sørger lederteamet for, at alle bliver en del af fællesskabet.

Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan tilmelde dig Sommerskolen her (vi anbefaler, at man bruger Chrome som browser).

PRIS OG BETALING
Prisen for Sommerskolen omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres tre sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.

KORSANGERE/UNGE ORGANISTER: 2.495 KR.

KORSANGERE – UDEBOENDE STUDERENDE (10 PLADSER): 1.795 KR.

KORLEDERE: 4.995 KR.

KORLEDERE – UDEBOENDE STUDERENDE (5 PLADSER): 3.495 KR.

Betaling til Folkekirkens Ungdomskors konto i Nordea:  Reg.nr. 2450 konto-nr. 3495 188 042 (NB: én indbetaling pr. deltager med angivelse af deltagerens navn som ’tekst til modtager’. Dette er meget vigtigt og oplyses også til kirkekontor eller andre, der står for indbetaling).

BLIV MEDLEM OG SPAR 200 KR
Alle er velkomne på Sommerskolen, men hvis du ikke er medlem af Folkekirkens Ungdomskor, betales 200 kr. ekstra for deltagelse – beløb svarende til personligt medlemskab. Vær opmærksom på, at du sagtens kan være medlem uden at være klar over det, hvis du f.eks. synger i et kirkekor eller er med i en orgelklub, som er medlemmer via deres kirke.

Bliv medlem på medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet for information om medlemskab.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER: WWW.FUK.DK / FUK@FUK.DK / 21 79 35 31