Sommerskole for sangere og korledere

LØRDAG DEN 27. JULI TIL FREDAG DEN 2. AUGUST PÅ RØNDE HØJ- OG EFTERSKOLE

Sommerskolen er for korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i dejlige omgivelser med inspiration fra dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær.
Sommerskolen er for sangere M/K i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor.

På Sommerskolen møder du en række af landets dygtigste undervisere. I år har vi inviteret Ole Faurschou, Bente Colding-Jørgensen, Morten Andersen Krogh, Camilla Hyttel, Jonas Rasmussen, Johanna Fridell, Kasper Lykke Hedegaard og som noget nyt i år Pernille Sejlund som huskomponist.

Ledelsesteam:
Kristine Vad, kursusleder - korledere
Anne Lise Quorning, kursusleder - sangere

Bliv medlem:
Sommerskolen er et af Folkekirkens Ungdomskors medlemstilbud, og deltagelse i Sommerskolen forudsætter derfor, at dit kor eller du selv er medlem. Enkeltpersoner kan blive medlemmer for 200 kr. for et år. Bliv medlem her www.medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til medlemskab.

Kontakt:
For yderligere oplysninger om Sommerskolen kontakt Anne Lise Quorning: alq@fredenskirken.dk/ 51 24 47 54 eller Folkekirkens Ungdomskors sekretariat: sekretariat@fuk.dk/ 21 79 35 31.

Tilmelding:
Tilmeldingen er lukket.

Læs mere i folderen her (PDF)