Sommerskolen 2022

Sommerskolen og U-Camp 2022 finder i år sted på Løgumkloster Højskole i Sønderjylland:

SØNDAG 24. JULI – LØRDAG 30. JULI 2022 (SOMMERSKOLEN) og
TORSDAG 21. JULI – LØRDAG 23. JULI 2022 (U-CAMP) - (læs om U-Camp nederst på siden).

Hent en folder om Sommerskolen 2022

 

Sommerskolen har i år disse tre linjer:

KORLEDERLINJEN henvender sig til korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i skønne omgivelser med inspiration fra dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær. 

Her kan du tilmelde dig Korlederlinjen

SANGERLINJEN er for korsangere i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor. 

Her kan du tilmelde dig Sangerlinjen

ORGELLINJEN hvor unge organister mellem 13-29 år kan få undervisning af nogle af de dygtigste instruktører og møde et fællesskab af andre unge med passion for det særlige instrument. Der vil i år være masterclass og koncert med den fremragende organist, Bine Bryndorf. 

Her kan du tilmelde dig Orgellinjen

OBS: Tilmeldingsfristen for alle tre linjer er rykket til 22. maj 2022.


PRIS OG TILMELDING

Du skal betale til Folkekirkens Ungdomskors konto i Nordea: Reg.nr. 2450 konto-nr. 3495 188 042.

Der skal foretages én indbetaling pr. deltager med angivelse af deltagerens navn som ’tekst til modtager’. Dette er meget vigtigt så fortæl det også til kirkekontor eller andre, der står for indbetaling.

Pris for medlemmer:

UNGE ORGANISTER 2.495 KR.
KORSANGERE 2.495 KR.
KORSANGERE – UDEBOENDE STUDERENDE (10 PLADSER) 1.795 KR.
KORLEDERE 4.995 KR.
KORLEDERE – UDEBOENDE STUDERENDE (5 PLADSER) 3.495 KR.

Tilmelding og betaling skal ske individuelt og senest 15. maj 2022. Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Tilmeld dig via linket ud for den enkelte linje herover.

Alle er velkomne på Sommerskolen. Hvis du ikke er medlem af Folkekirkens Ungdomskor, betales 200 kr. ekstra for at deltage – beløbet svarer til et personligt medlemskab. Vær opmærksom på, at du sagtens kan være medlem uden at være klar over det, hvis du f.eks. synger i et kirkekor eller er med i en orgelklub, som er medlemmer via deres kirke.

Bliv medlem på medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet for information om medlemskab.

Prisen for Sommerskolen 2022 omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres flere sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.


U-Camp
 er et 3-dages ungdomsleder-kursus for unge i alderen 16-22 år, hvor man lærer om samarbejde og teambuilding. Gennem debat og gruppearbejde sætter vi fokus på kommunikation, ansvar, tillid, tolerance og respekt. Alt dét der skal til for at blive en god ungdomsleder. Det er gratis at deltage på U-Camp.

Er du interesseret., så skriv til Anne Lise Quorning på alq@fredenskirken.dk. Sidste frist er 15. maj 2022, men vent ikke så længe, for pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Download flyer om U-Camp 2021